Smartphone Accessoires

Smartphone accessoires nodig? Divaa.nl is het startpunt voor al je smartphone accessoires!

Ga direct haar een overzicht van alle smartphone accessoires:


SAMSUNG                  APPLE                       HTC

HUAWEI                    SONY                        UNIVERSELE ACCESSOIRES

Bij ons vind je alle soorten smartphone accessoires, zoals flipcovers, tablethoes, telefoonhoes en walletcase van merken als Apple, Samsung, Huawei, HTC en Sony. Ben je op zoek naar een bling hoesje voor je Apple, een tablethoes voor je Galaxy Tab 3 of een stoere walletcase voor je Samsung? Zoek niet verder want bij Divaa.nl vind je de leukste modellen met de leukste prints en bling.

Smartphone accessoires nergens anders verkrijgbaar!


Onze producten zijn niet in de winkel te verkrijgen! Ons team is continue op zoek daar de mooiste en coolste accessoires. Houd onze website daarom regelmatig in de gaten. Er is altijd wel weer een nieuwe flipcover, tablethoes, telefoonhoes of walletcase te vinden in onze shop.
Als je een fashionista bent en je moet op je budget letten, check dan zeker onze coole must have-items.

Naast het feit dat onze producten er cool uit zien verliezen we ook zeker niet het belangrijkste doel uit het oog. Onze telefoonhoesjes en tablethoesjes bieden daarom ook uitstekende bescherming tegen:

  • Barsten en krassen in het scherm
  • Schade aan de behuizing
  • Schade na vallen en stoten

Door het gebruik van één van de verschillende soorten bescherming zoals een walletcase, flipcover, tablethoes of telefoonhoes gaat je kostbare telefoon langer mee en ziet deze er bovendien veel langer als nieuw uit.

Via het bovenstaande menu kun je snel navigeren naar de juiste categorie. Vervolgens kies je het juiste merk van je telefoon.

Geef je telefoon dus net dat beetje extra met een van onze producten. Alle producten worden gratis naar je verzonden en je hebt deze altijd 14 dagen op proef. Ben je niet tevreden dan mag je het product altijd retourneren en kies je voor een vervangend product of je vraagt je geld terug.

Heb je vragen over je bestelling, een specifiek product of iets anders? Dan kun je ons bellen (040-7440170), mailen of de veelgestelde vragen bekijken.

Er is Bling! voor iedere gelegenheid, van romantisch tot stoer - van chique tot punk.